2009. február 27., péntek
Resztelt máj
Ma úgy döntöttem,hogy fél óra ácsorgás a konyhában még belefér a pihenés címszóba. :D Gyerekek itthon vannak,így muszáj volt ebédet tenni az asztalra. A máj igen hamar kész van,ez mellett döntöttem.
Hozzávalók: 0,5 kg sertésmáj, 1 fej vöröshagyma, pirospaprika, olaj, (só csak a tálalás előtt közvetlenül különben megkeményedik a máj)
A sertésmájat vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és vékonyan felszeleteljük.Felforrósítjuk az olajat, és halvány sárgára pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a májat, és állandó forgatás, keverés mellett 1-2 percig pirítjuk. Pirítás közben megszórjuk a pirospaprikáva és kevergetve készre főzzük, megsózzuk. Rizzsel vagy főtt krumplival tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése