2009. január 19., hétfő

Budapest ragu

Ez az egyik olyan étel amit otthon sosem ettem annakidején mert anyuék repertoárjában valamiért nem szerepelt. Viszont a menzán kifejezetten ízlett.

Hozzávalók:

  • csirkemell
  • sertésmáj
  • cukorborsó
  • hagyma
  • olaj
  • só,bors,pirospaprika

A csirkemellet felkockázzuk, a sertésmájat szintén kockára vágjuk de kisebbre mint a húst. Pörköltalapot készítünk amiben megkezdjük a sózott,borsozott hús főzését. Körülbelül félidőben beletesszük a májat és a cukorborsót. Addig főzzük míg a hús megpuhul. Rizskörettel tálaljuk.

*

2 megjegyzés:

sabsab írta...

Te pancser!
Maradj csak a menzádon, és a receptírást hagyd másra !

linbori írta...

Köszönöm a kedves kommentet. :)