Hozzávalók: 2 szelet karaj/fő, juhtúró,kolbász,só,bors,olaj
A húst kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. A szeletekre 1-1 kupac juhtúrót és 3-3 vékony szelet kolbászt teszünk. Hústűvel összefogjuk. Tepsibe pici olajat teszünk,bele a húsbatyukat és alufóliával lefedve sütjük amíg a hús meg nem puhul. Ha puha levesszük a fóliát és anélkül sütjük tovább amíg meg nem pirul kicsit.
Hercegnő burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 3 tojás, 10dkg margarin, só
A burgonyát meghámozzuk,felkockázzuk és sós vízben megfőzzük. Összetörjük,hozzákeverjük a margarint, a tojások sárgáját és felvert habját. Nyomózsákba töltjük és tepsire nyomjuk mint a habcsókot. Én szilikonos lapra tettem de lehet sütőpapírra is. 20-30 percig a sütőben sütjük.
Jó étvágyat!
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése